Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Peter 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Samen heerlijk genieten
Welke slank tot normaal gebouwde dame (leeftijd onbelangrijk) komt net als ik erotisch genot tekort. Ben viriele 50er (182-81-16 altijd intiem kaal) die jou graag tot een heerlijk hoogtepunt wil brengen. Massage, strelen, vingeren, beffen, anaal verwennen, rollenspel, 50 tinten grijs ... kies maar uit wat je verkiest. Alles kan als jij het leuk vindt. Ik kan spijtig genoeg niet zelf ontvangen maar eventueel bij of op locatie afspreken op mijn kosten. Respect, hygiëne, safe en discretie geboden. Ik kan ook (soms) overdag afspreken. Liefst in de buurt van Aarschot-Mechelen-Leuven. Wie wil heerlijk genieten. Hopelijk tot snel en voor regelmatige ontmoetingen. Eerste afspraak kan ook ergens op een terrasje bij een drankje. Tot ...? Warme Groetjes.  
gisteren
Frederik 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Frederik
Op zoek naar invulling van je sexualiteitsbeleving, maar geen zin in los gescharrel? Check! Respect en eerlijkheid? Check! Hygiëne en discretie? Check! Single? Check! Respect voor elkaars persoonlijke levenssfeer? Check! Naast het sexuele ook graag een leuke babbel? Check! Geen erop en eraf gedoe? Check! Uiterlijk en leeftijd ondergeschikt aan het gevoel en de wil om te genieten en laten genieten? Check! Knuffelen en zoenen? Check! Kwaliteit boven kwantiteit? Check! Luisteren naar elkaars wensen en verlangens? Check! Geen platte of vulgaire toestanden? Check! Ons laten leiden door het moment ipv opgelegde nummertjes? Check! Gezonde nood aan, maar zonder extremen? Check! Liever een open face-to-face babbel dan eindeloos gemail? Check! Een vaste sexbuddy ipv wisselende partners? Check! Kan je op wat hierboven staat ook een vinkje plaatsen, dan lees ik graag je reactie op deze advertentie. Fakers & dames met financiële bedoelingen mogen zich onthouden.  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sportieve man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

Sportieve man op zoek naar soulmate
Joris 28 jaar Limburg - Ham
Misschien ben ik u speld in deze hooiberg
Hallo dames. Wie ben ik ? Ikzelf ben een jongere man van 28jaar met vrije tijd voor een toffe dame . Mijn dagen vul ik momenteel vooral met men sportieve hobby . Zelf ben ik in het bezit van een goede portie humor en positieve mindset in het leven . Hygiëne en discretie kan je zeker verwachten van mij en ik van u . Zelf rook ik niet . Naar wat ben ik opzoek denk je dan . Wel een toffe dame met een goede babbel die weet wat ze wilt en zoekt in een portie vertier . De leeftijd van deze dame speelt voor mij niet veel van belang ook zie ik geen probleem met vrouwen die een partner hebben . Als u nu nog aan het lezen bent twijfel dan niet om in contact te komen en wie weet . Mvg Joris  

Misschien ben ik u speld in deze hooiberg
gisteren
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
gisteren
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een "Rubens" Dame
Ik zoek een wat vollere dame met ronde vormen die graag eens zou intiem gemasseerd en gelikt worden. Respect en hygiëne gevraagd en geboden  
gisteren
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
Jjj 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaterdag 18/03 = welverdiende datenight met jonge minnaar
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die komend weekend graag op date gaat met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot gauw?  

Zaterdag 18/03 = welverdiende datenight met jonge minnaar
gisteren
Master G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10